Αλκοολούχο Διάλυμα Πρόπολης

Αλκοολούχο Διάλυμα Πρόπολης

Το αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρόνιας ωτίτιδας αλλά και για γενικά προβλήματα της ωτορινολαρυγγολογίας. Δρα θετικά στην αντιμετώπιση του χρόνιου κνησμού. Συμβάλλει στη θεραπεία της τοπικής κοκκινίλας, της φαρυγγίτιδας και των μυκητιάσεων. Βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων ρευματικής αρθρίτιδας και σπονδυλικής αγκύλωσης.

Η πρόπολη έχει θετικά αποτελέσματα στη θεραπεία των αγγειοκινητικών νεύρων που προκαλούν την καταρροή των αναπνευστικών κυττάρων (συνάχι). Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του έλκους και των προβλημάτων του προστάτη.

Πρόπολη: Ιατροφαρμακευτικές Χρήσεις

  • Γαστρεντερολογία: έλκος στομάχου, έλκος δωδεκαδακτύλου, γαστρίτιδες, κολίτιδες, εντερικά
  • Δερματολογία: θεραπεία κνησμού, τριχοφάγος, υπερκεράτωση, ραγάδες, οξέα και χρόνια εκζέματα, απώλεια τριχώματος, έρπης, έλκη, κοψίματα, κρυοπαγήματα, μυκώσεις, άφτρες, ακμή, ελιές.
  • Οδοντιατρική -στοματολογία: μολύνσεις νεύρων δοντιών, υπερευαισθησία δοντιών, παθήσεις παροδοντίου μετά από εξαγωγή, στοματικές άφτρες, θεραπεία ασθενειών βλεννογόνου, τραύματα στοματικής κοιλότητας, ουλίτιδα.
  • Ορθοπεδική: ρευματική αρθρίτιδα, εκφυλιστικές παθήσεις αρθρώσεων με χαρακτήρα φλεγμονής.
  • Πνευμονολογία: άσθμα, τραύματα αναπνευστικών οργάνων, βρογχικός κατάρρους, βρογχίτιδες.
  • Χειρουργική: περίθαλψη πληγών, ανοικτές πληγές λόγω κατάκλισης, πρόληψη και θεραπεία πυωδών δοθιηνών και φλεγμονών.
  • Ωτορινολαρυγγολογία: θεραπείες ρινίτιδας, ιγμορίτιδας, φαρυγγίτιδας, λαρυγγίτιδας, χρόνιας ωτίτιδας.
  • Λοιπές ιατροφαρμακευτικές χρήσεις: κρυολογήματα, γρίπη, ιώσεις, μέθη, αιμορροΐδες, υπέρταση, στεφανιαία, αρτηριοσκλήρυνση, παραγωγή αντισωμάτων και ενδυνάμωση λεμφοκυττάρων, θεραπεία και πρόληψη βλαβών από ακτινοβολίες, γυναικολογικές ασθένειες.

Αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης: Δοσολογία

Το αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης λαμβάνεται σε δόσεις, από 15- 20 σταγόνες, σε κουταλάκι του καφέ που έχει λίγο ζάχαρη ή μέλι, ή σε μια κουταλιά με χλιαρό νερό ή γάλα, μια ώρα πριν το φαγητό.

Συσκευασία: 50ml – Τιμή: 10€

Συσκευασία: 100ml – Τιμή: 17€