Έλαιο Μελοσάπουνο

Οι πατέρες της αδελφότητάς μας, ακολουθώντας την μοναστηριακή παράδοση στον τομέα της μελισσοκομίας και γνωρίζοντας τις ιαματικές ιδιότητες του μελιού, του κεριού, του ελαιολάδου και των συναφών προϊόντων σε συνδυασμό με τα ευεργετικά βότανα, προσφέρουν τα ελαιο- μελοσάπουνα για τη φροντίδα του ανθρώπινου σώματος.

Τα παραδοσιακά χειροποίητα ελαιο- μελοσάπουνα περιέχουν υψηλής ποιότητας υλικά. Καθαρίζουν σε βάθος το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά και περιποιούνται το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνουν. Δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή αφριστικά. Λόγω της πρόπολης, του μελιού και του βαλσαμέλαιου, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών παθήσεων, όπως ξηροδερμία, πιτυριάσεις, κνησμοί.

Ελαιο- μελοσάπουνο
μέλι- βαλσαμέλαιο

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, κερί, βαλσαμέλαιο, αιθέρια έλαια μέντας και δενδρολίβανου.

Τιμή: 3,50€

Ελαιο- μελοσάπουνο
μέλι- γάλα

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, κερί, βιολογικό γάλα, κοκοφοινικέλαιο, έλαιο βανίλιας.

Τιμή: 3,50€

Ελαιο- μελοσάπουνο
μέλι- γύρη

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, κερί, γύρη, αιθέρια έλαια γερανιού και λεμονανθού.

Τιμή: 3,50€

Ελαιο- μελοσάπουνο
μέλι- κερί

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, κερί, αιθέρια έλαια πεύκου και ευκαλύπτου.

Τιμή: 3,50€

Ελαιο-μελοσάπουνο
Δαφνέλαιο Μέλι

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, δαφνέλαιο, μέλι, κερί, κοκοφοινικέλαιο.

Τιμή: 3,50€

Ελαιο-μελοσάπουνο
μέλι- πρόπολη

Το παραδοσιακό χειροποίητο μοναστηριακό σαπούνι περιέχει: βιολογικό ελαιόλαδο, μέλι, κερί, πρόπολη, αιθέριο έλαιο πικραμύγδαλου.

Τιμή: 3,50€