Δαφνέλαιο

Δαφνέλαιο

Το δαφνέλαιο φτιάχνεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, σύμφωνα με παραδοσιακή συνταγή. Με μεράκι και φροντίδα, οι μοναχοί της Ιεράς Μονής φτιάχνουν χειροποίητα ευεργετικά έλαια οργανικής καλλιέργειας (bio).

Δαφνέλαιο: Συστατικά

Τα κύρια συστατικά του είναι τα εξής: δαφνέλαιο, ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε.

Δαφνέλαιο: Ιδιότητες

Το δαφνέλαιο συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου με τις καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες της δάφνης. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα.
Αποτρέπει και καταπολεμά τους μικροοργανισμούς που βλάπτουν το τριχωτό της κεφαλής και την επιδερμίδα του κεφαλιού. Λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας εναντίον της τριχόπτωσης και της φθοράς της τρίχας, προστατεύοντάς την από τη ρίζα ως την άκρη. Οι μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες δυναμώνουν την τρίχα και βοηθούν τα μαλλιά να γίνουν και να παραμείνουν λαμπερά και υγιή.
Τα ευεργετικά συστατικά του δαφνέλαιου εισχωρούν τόσο στα λέπια όσο και στους θύλακες της τρίχας που βρίσκονται στο δέρμα του κεφαλιού. Δυναμώνουν τους θύλακες, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς ανανέωσης της τρίχας. Έτσι, η χρήση του δαφνέλαιου δρα αποτρεπτικά για την τριχόπτωση.

Το δαφνέλαιο αποτελεί ιδανικό προϊόν για την περιποίηση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Συμβάλλει στην αναδόμηση και αναζωογόνησή τους και τους προσφέρει λάμψη και υγεία.

Τρόπος χρήσης

Απλώστε ποσότητα ανάλογη με το μήκος των μαλλιών σας και κάντε επάλειψη στο τριχωτό της κεφαλής για 2- 3 λεπτά. Αφήστε το δαφνέλαιο στα μαλλιά σας για μισή ώρα ώστε να δράσει και μετά ξεπλύνετε.

Συσκευασία: 100ml