Γύρη

Γύρη

Η νωπή Γύρη αποτελεί γνήσιο φυσικό και μοναστηριακό προϊόν. Παρασκευάζεται με τη σοφία της φύσης και τη φροντίδα των μοναχών. Είναι μια ευλογημένη υπέρ-τροφή που χαρίζει ενέργεια και ευεξία και βοηθά στην τόνωση σώματος και πνεύματος.

Μαζεύεται από τις μέλισσες και έχει ποικίλες θαυματουργικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Θεωρείται ως η καλύτερη τροφή για τον εγκέφαλο καθώς αναζωογονεί το μυαλό και βελτιώνει όλες τις λειτουργίες του εγκεφάλου.

Πώς καταναλώνεται η Μοναστηριακή Γύρη;

Ως δοσολογία για τη νωπή Γύρη συνίσταται αρχικά ένα κοφτό κουταλάκι του γλυκού, μέχρι να συνηθίσει το στομάχι, καθώς η γεύση της είναι ιδιαίτερη. Στη συνέχεια, μπορείτε να καταναλώνετε λίγη περισσότερη ποσότητα, δύο κουταλάκια του γλυκού ή λίγο περισσότερο.

Επειδή τα ευεργετικά αποτελέσματα της Γύρης απαιτούν περίπου 2- 4 μήνες για να γίνουν εμφανή, χρειάζεται συστηματική κατανάλωση. Καλό είναι να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν την κατανάλωση Γύρης.

Γύρη: Οφέλη για την ανθρώπινη υγεία

Η Γύρη είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και διαθέτει αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Η νωπή Γύρη περιέχει πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες, λιπαρά οξέα, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα.

Όταν χορηγείται σε πολύ μικρές δόσεις, δρα κατά των αλλεργιών. Λόγω της πολύπλοκης σύνθεσής της, μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος και βελτιώνει τη ροή του. Δρα, έτσι, κατά της αρτηριοσκλήρωσης. Είναι, ακόμη, αντιυπερτασική καθώς βελτιώνει τη ρευστότητα του αίματος και μειώνει τα λίπη του.

Η Γύρη διαθέτει αντιβακτηριδιακή, αντιβιοτική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντικαταθλιπτική, βιοδιεγερτική και διουρητική δράση. Συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγής αιμοσφαιρίνης και ερυθροκυττάρων του αίματος αφού περιέχει όλες τις απαραίτητες ουσίες για την κυτταρική αναγέννηση. Περιέχει, επίσης, σίδηρο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τη σύνθεση αιμοσφαιρίνης.

Επιπρόσθετα, συμβάλλει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, προφυλάσσοντας τον οργανισμό από ιώσεις. Βοηθά τον άνθρωπο να αποκτήσει μια γενικότερη ισορροπία και υγεία  η οποία αντανακλάται και στην όψη του.

Συσκευασία: 250gr – Τιμή: 8€

Συσκευασία: 450gr – Τιμή: 14€