Κεραλοιφή Μέλι – Γάλα – Γύρη

Κεραλοιφή Μέλι - Γάλα - Γύρη

Η κεραλοιφή μέλι- γάλα- γύρη περιέχει μόνο αγνά φυσικά συστατικά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία. Ενυδατώνει το δέρμα ενώ παράλληλα το προστατεύει από ερεθισμούς και ξηρότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας.

Κεραλοιφή Μέλι- Γάλα- Γύρη: Συστατικά

Η μοναστηριακή κεραλοιφή περιέχει: αγνό μελισσοκέρι, μέλι καστανιάς, αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης, γύρη, γάλα, αιθέρια έλαια ευκαλύπτου και βανίλιας, έλαιο ηλίανθου.

Κεραλοιφή Μέλι- Γάλα- Γύρη: Ιδιότητες

Η μοναστηριακή κεραλοιφή ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Περιποιείται και φροντίζει την επιδερμίδα ενώ την προστατεύει από την αφυδάτωση και την ξηρότητα. Χάρη στις ιδιότητες των συστατικών της, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για αγκώνες, φτέρνες, σκασμένα, ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια.

Το αγνό μελισσοκέρι διαθέτει σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες όπως αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές.

Η γύρη περιέχει πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, υδατάνθρακες, λιπαρά οξέα, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα. Διαθέτει αντιβακτηριδιακή, αντιβιοτική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντικαταθλιπτική, βιοδιεγερτική και διουρητική δράση. Συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγής αιμοσφαιρίνης και ερυθροκυττάρων του αίματος αφού περιέχει όλες τις απαραίτητες ουσίες για την κυτταρική αναγέννηση. Περιέχει, επίσης, σίδηρο ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τη σύνθεση αιμοσφαιρίνης.

Το μέλι καστανιάς αποτελεί ιατρικό και διατροφικό θησαυρό. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, έχει υψηλή θρεπτική αξία για τον άνθρωπο. Διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ξηροδερμία.

Το γάλα αποτελεί σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι πρωτεΐνες γάλακτος έχουν εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες χάρη στην υψηλή απορρόφησή τους από την επιδερμίδα και τη δυνατότητά τους να δεσμεύουν νερό. Παράλληλα, Προσφέρουν περισσότερο από 40% των απαραίτητων αμινοξέων για το δέρμα. Τα αμινοξέα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Συσκευασία: 35gr

Συσκευασία: 80gr