Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων – Μέντας

Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων - Μέντας

Η μοναστηριακή Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων περιέχει μόνο αγνά φυσικά συστατικά. Ανακουφίζει αποτελεσματικά από πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ρευματικής αρθρίτιδας.

Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων: Συστατικά

Η μοναστηριακή κεραλοιφή μυϊκών πόνων περιέχει: αγνό μελισσοκέρι, αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης, αιθέρια έλαια μέντας, φασκόμηλου, δενδρολίβανου, κανέλας και έλαιο ηλίανθου.

Κεραλοιφή Μυϊκών Πόνων: Ιδιότητες

Η μοναστηριακή κεραλοιφή, χάρη στα συστατικά που περιέχει, ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα ενοχλητικά συμπτώματα της αρθρίτιδας καθώς και από διαφόρων ειδών μυϊκούς πόνους.

Το αγνό μελισσοκέρι διαθέτει τις εξής ευεργετικές ιδιότητες: αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματοπαθειών και νευραλγιών. Συμβάλλει στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της ωτίτιδας, τις φλεγμονές της ρινικής κοιλότητας και το βρογχικό άσθμα.

Το αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης έχει θετικά αποτελέσματα στη θεραπεία των αγγειοκινητικών νεύρων που προκαλούν την καταρροή των αναπνευστικών κυττάρων (συνάχι). Χρησιμοποιείται, ακόμη, για τη θεραπεία της ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας, της φαρυγγίτιδας και της λαρυγγίτιδας.

Το αιθέριο έλαιο μέντας χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της γρίπης και τη θεραπεία από κρυώματα. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό εναντίον των βακτηρίων και των ιών. Έχει, ακόμη, ηρεμιστική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα, ανακουφίζοντας από τους πόνους. Η μέντα διαθέτει αναλγητικές και τοπικά αναισθητικές ιδιότητες ενώ καταπολεμά τους ερεθισμούς.

Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου τονώνει και αναζωογονεί τους πονεμένους και καταπονημένους μύες και ανακουφίζει από τις κράμπες.

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου έχει αντισηπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Είναι εξαιρετικό τονωτικό και σπασμολυτικό ενώ έχει και αντιρρευματική δράση. Είναι αποχρεμπτικό και συμβάλλει στην αντιμετώπιση του βήχα, του άσθματος, της βρογχίτιδας και της γρίπης. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην υπερκόπωση και την αδυναμία του οργανισμού. Ανεβάζει τη διάθεση του ανθρώπου και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ήπιας κατάθλιψης. Ακόμη, βοηθά στην αντιμετώπιση των νευρικών πονοκεφάλων.

Συσκευασία: 35gr – Τιμή: 6€

Συσκευασία: 80gr – Τιμή: 10€