Κεραλοιφή Πρόπολης

Κεραλοιφή Πρόπολης

Η κεραλοιφή πρόπολης περιέχει αγνά φυσικά συστατικά με πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων για τον άνθρωπο. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην επούλωση πληγών και την ανάπλαση του δέρματος ενώ ισχυρή είναι και η αντισηπτική και η αντιφλεγμονώδης δράση της.

Κεραλοιφή Πρόπολης: Συστατικά

Η κεραλοιφή πρόπολης περιέχει: αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης, σπαθόλαδο, αγνό μελισσοκέρι, ροδέλαιο και μέλι καστανιάς (λόγω της επουλωτικής του δράσης).

Κεραλοιφή Πρόπολης: Ιδιότητες

Η κεραλοιφή πρόπολης διαθέτει ισχυρή αντισηπτική, αντιμικροβιακή, βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και αντιφλεγμονώδη δράση. Επειδή αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό, ευνοεί κατά πολύ την επούλωση των πληγών, ιδιαίτερα των δύσκολων επουλώσεων από τραύματα που προκαλούνται από ατυχήματα, από κάποια χρόνια πάθηση ή μετεγχειρητικές πληγές.

Η κεραλοιφή πρόπολης χρησιμοποιείται γενικά για όλες τις δερματοπάθειες. Επιτυγχάνει την εξάλειψη της ξηρότητας του δέρματος και εμποδίζει την απολέπιση της επιδερμίδας. Επίσης, χρησιμοποιείται κατά της ξηροδερμίας, του ερυθηματώδους λύκου (κόκκινες πλάκες στα χέρια και το πρόσωπο), στα εγκαύματα, τις χιονίστρες, τις σχισμές, τις ραγάδες και τις φαγούρες κάθε είδους. Λόγω του σπαθόλαδου που περιέχει, ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους και τις μυαλγίες.

Το αγνό μελισσοκέρι διαθέτει τις εξής ευεργετικές ιδιότητες: αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματοπαθειών και νευραλγιών. Συμβάλλει στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της ωτίτιδας, τις φλεγμονές της ρινικής κοιλότητας και το βρογχικό άσθμα.

Το σπαθόλαδο έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, στυπτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην άμεση επούλωση πληγών, μωλώπων και εγκαυμάτων πρώτου βαθμού. Βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως ερεθισμοί, ξηροδερμία και ακμή.

Το ροδέλαιο τονώνει το νευρικό σύστημα. Διαθέτει αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση και προστατεύει τις πληγές από βακτήρια και μολύνσεις.

Συσκευασία: 35gr – Τιμή: 6€

Συσκευασία: 80gr – Τιμή: 10€