Κεραλοιφή Κρυολογήματος – Ευκάλυπτου

Κεραλοιφή Κρυολογήματος - Ευκάλυπτου

Η κεραλοιφή κρυολογήματος φτιάχνεται με αγνά συστατικά. Ανακουφίζει με φυσικό τρόπο από τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Αποσυμφορεί το πάνω μέρος της αναπνευστικής οδού. Διευκολύνει την αναπνοή και μαλακώνει τον βήχα.

Κεραλοιφή Κρυολογήματος: Συστατικά

Η κεραλοιφή κρυολογήματος περιέχει: αγνό μελισσοκέρι, αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης, αιθέρια έλαια καμφοράς, ευκαλύπτου, λεμονανθού και έλαιο ηλίανθου.

Κεραλοιφή Κρυολογήματος: Ιδιότητες

Η μοναστηριακή κεραλοιφή, χάρη στα συστατικά που περιέχει, ανακουφίζει αποτελεσματικά από τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος, της γρίπης και των ιώσεων.

Το αγνό μελισσοκέρι διαθέτει τις εξής ευεργετικές ιδιότητες: αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματοπαθειών και νευραλγιών. Συμβάλλει στη θεραπεία της αρθρίτιδας, της ωτίτιδας, τις φλεγμονές της ρινικής κοιλότητας και το βρογχικό άσθμα.

Το αλκοολούχο διάλυμα πρόπολης έχει θετικά αποτελέσματα στη θεραπεία των αγγειοκινητικών νεύρων που προκαλούν την καταρροή των αναπνευστικών κυττάρων (συνάχι). Χρησιμοποιείται, ακόμη, για τη θεραπεία της ρινίτιδας, της ιγμορίτιδας, της φαρυγγίτιδας και της λαρυγγίτιδας.

Ο ευκάλυπτος διαθέτει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση σε κοψίματα και εκδορές. Έχει αντισηπτικές ιδιότητες για τους πνεύμονες. Τροποποιεί τις βρογχικές εκκρίσεις και απελευθερώνει το φλέγμα, διευκολύνοντας έτσι τον βήχα. Μετριάζει τις κρίσεις άσθματος και ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας και της φαρυγγίτιδας.

Το έλαιο ευκαλύπτου συμβάλλει στη χαλάρωση των μυών και ανακουφίζει από τους πόνους σε μυς και αρθρώσεις. Για αυτό συστήνεται σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και ρευματισμών.

Το αιθέριο έλαιο καμφοράς βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών, μουδιάζοντας τα περιφερειακά αισθητήρια νεύρα. Έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη χρήση του είναι για τοπική επάλειψη και μασάζ σε διαστρέμματα, μυϊκούς πόνους και πόνους στις αρθρώσεις. Απορροφάται εύκολα και ζεσταίνει το δέρμα. Για αυτό ανακουφίζει άμεσα από αρθρίτιδα και ρευματισμούς.

Συσκευασία: 35gr

Συσκευασία: 80gr