Παστέλι με Σουσάμι

Παστέλι με Σουσάμι

Παστέλι με Σουσάμι: Συστατικά

Το χειροποίητο παστέλι περιέχει: μέλι και σησάμι.

Παστέλι με Σουσάμι: Θρεπτική Αξία

Το Παστέλι αποτελεί ένα εξαιρετικά θρεπτικό τρόφιμο. Ο συνδυασμός σουσαμιού με μέλι παρέχει στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καθημερινή λειτουργία του. Το παστέλι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Προσφέρει στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται για την καθημερινή σωματική και πνευματική του δραστηριότητα.

Το σουσάμι αποτελεί πλούσια πηγή σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε. Σε συνδυασμό με την μειωμένη περιεκτικότητά του σε απλά σάκχαρα και κορεσμένο λίπος, καθιστά το παστέλι εξαιρετικά υγιεινό και θρεπτικό τρόφιμο.

Το παστέλι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού, τη λειτουργικότητα των οστών και των μυών. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία που περιέχει, οι λιγγάνες, παρέχουν στον ανθρώπινο οργανισμό μια ασπίδα προστασίας εναντίον των χρόνιων νοσημάτων φθοράς, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο σακχαρώδης διαβήτης.

Χάρη στα σημαντικά οφέλη που έχει το παστέλι με σουσάμι, αποτελεί μια πρακτική, εύκολη και θρεπτική επιλογή για ένα υγιεινό κολατσιό.

Συσκευασία: 70gr