Προπολομέλι

Προπολομέλι

Προπολομέλι: Συστατικά

Το προπολομέλι περιέχει: μέλι καστανιάς, πρόπολη (βάμμα περιεκτικότητας 20% περίπου).

Προπολομέλι: Ιδιότητες

Το προπολομέλι συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού (αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές). Βελτιώνει τη γενική κατάσταση του οργανισμού, τονώνοντας και ενισχύοντας τις φυσικές του άμυνες.

Η πρόπολη είναι πλούσια σε βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και φλαβονοειδή που της προσδίδουν εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Όχι τυχαία, άλλωστε, θεωρείται ως φυσικό αντιβιοτικό. Αξιοσημείωτες είναι και οι αντισηπτικές της ιδιότητες.

Το μέλι έχει θεραπευτικά αποτελέσματα σε πληθώρα προβλημάτων υγείας. Ρυθμίζει την οξύτητα του στομάχου και ωφελεί σε περιπτώσεις γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Χαλαρώνει σώμα και πνεύμα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπραΰνει και θεραπεύει τα συμπτώματα του κρυολογήματος και των ιώσεων. Συμβάλλει στη γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας σε περιπτώσεις αναιμίας. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χολίνη, βοηθά τα άτομα που υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, έχει αντιμικροβιακή δράση και εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων και άλλων παθογόνων οργανισμών.

Προπολομέλι: Δοσολογία

Ένα κουταλάκι του γλυκού καθημερινά μισή ώρα προ φαγητού. Σε περίπτωση ασθένειας τρία κουταλάκια του γλυκού. Λαμβάνεται αυτούσιο ή διαλυμένο σε χλιαρό τσάι. Αναδεύστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Συσκευασία: 250gr – Τιμή: 8€